2023-as, fényképes családi tervező falinaptár

16.00$

2023-as, A3-as, 12+1 oldalas forgatható családi tervező falinaptár. Az oldalak fémspirállal vannak összefogva. A naptár személyre szabható saját fényképekkel. Minden hónap tartalmaz négy darab, napi bontású oszlopot, hogy a család minden tagja beírhassa a havi teendőit.

Ez a termék elérhető személyre szabás nélkül is, megrendelhető csupán a kívánt képek feltöltésével. Ide kattintva érhető el!


FIGYELEM: Ezt a terméket nem ajánljuk mobil eszközön személyre szabni! A minőség és a zökkenőmentes szerkesztés érdekében mindenképp javallott asztali számítógépet vagy laptopot használni. Mobil eszközön ez a termék elérhető egyszerű képfeltöltéssel is ide kattintva!

Ez a termék már nem elérhető

Ez a termék már nem elérhető

FIGYELEM! A kész termék megfelelő minősége érdekében fenntartjuk a jogot az utólagos igazitásokhoz, szerkesztésekhez!

Description

Fényképes, 2023-as, 12+1 oldalas, spirálos családi tervező falinaptár. A naptár minden családtag számára tartalmaz egy napi bontású oszlopot, amelybe mindenki felviheti a havi teendőit vagy a fontos eseményeket, hogy semmi se merülhessen feledésbe. Gyorsan és egyszerűen megtöltheted saját képeiddel ezt az egyedi, KataLine Design által tervezett mintát.

Additional information

Weight300 g
Dimensions47 × 35 × 7 cm
Méret

A3

Oszd meg a tapasztalatod másokkal a termékkel kapcsolatban