Esküvőtervező napló

18.00$

Ez a színes és elegáns esküvőtervező napló egyfajta iránymutató, amely segít a feladatok átlátásában és a tökéletes esküvő megtervezésében. Valamint szép emlékként szolgál majd az évek múltán, ha fellapozod.

Keményborítóval, A5 méretben, 80 oldal, fémspirállal összefogva.

300 lej / 23000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás ingyenes.
SKU: mf-eskuvotervezo-1 Categories: , , Tags: , ,

Description

Ez az esküvőtervező napló azért készült, hogy a segítségedre legyen. Vannak események az életünkben, amelyek meghatározóak és örökérvényűek, de ezek között is talán a legfontosabb egy mennyegző. Mindenkinek van saját elképzelése a saját esküvőjével kapcsolatban, de amit mindenki kivétel nélkül szeretne, hogy minden gördülékenyen, jól szervezetten működjön. Egy ilyen fontos eseménynél rengeteg részletre kell figyeljünk a gyűrűk kiválasztásától kezdve a menyasszonyi ruháig, hogy a zenéről, étlapról és a meghívókról ne is beszéljünk. Ehhez a fontos eseményhez készítettünk számodra ezt a remek kis segítséget, amely mindig kéznél lehet, hogy a dolgok szépen rendezetten működjenek majd a nagy napon.

Az esküvőtervező füzet a Kataline Design által rajzolt illusztrációkkal lett dekorálva, hogy ne csak egy közönséges füzet benyomását keltse, hanem kinézetében is jelenjen meg, hogy ez egy nem mindennapi dolgot jelképez. Saját tapasztalatokból és mások kéréseiből állt össze a végleges tartalom, próbáltunk minden fontos teendőnek külön oldalakat szentelni. Viszont továbbra is szivesen veszünk új ötleteket, építő jellegű kritikákat, hogy ne csak emlékfüzet, hanem tényleges segítsége is legyen a menyasszonynak a rengeteg teendő átlátásában.

Ez a szép esküvőtervező napló A5-ös méretre lett tervezve, hogy könnyedén beférjen akár a kézitáskádba is, és majd évek multán is fellapozhasd, ha egy kis nosztalgiára vágysz. A lapokat fémspirál fogja össze, hogy könnyen forgathatóak legyenek, ha valami épp útközben jut eszünkbe és gyorsan le kell jegyzetelni.

Az esküvőtervező napló tartalmából:

 • 12 hónapra lebontott teendőlista
 • Dekoráció tervező oldalak
 • Vendéglista
 • Ültetési rend tervező
 • Esküvői meghívó tervező
 • Zenész, fotós, videós
 • Menyasszonyi ruha
 • Költségvetés tervező
 • Túlélő csomag lista
 • Nászút tervezés
 • Emlékképek
 • Jegyzetek

Rólunk mondták

Fruzsina: Ajándékba vásároltam a naplót, de átlapoztam mikor megérkezett. Nagyon szuper, precíz kidolgozású napló. Sajnos nem találtam meg hamarabb, mert akkor a saját nyári esküvőmre is beszereztem volna egy ilyet 🙂

Annamari: Szeretettel ajánlom minden kedves menyasszonynak ezt a praktikus esküvőtervező naplót. Időben érkezett és azt kaptam amit vártam, hasznos tagja lesz az esküvő megszervezésében.

Nikolett: A megrendelt termék az emailben történt értesítés szerint megérkezett. A csomagolás nem volt sérült, szép állapotban vettük kézbe. Az esküvőtervező napló pont olyan mint amilyennek a katalógusba fel volt tüntetve. Reméljük nagyon hasznos is lesz, mindenre figyelmeztet amire kell egy esküvő megszervezéséhez. Csak ajánlani tudom annak aki nem akar papírdarabkákra jegyzetelni. Köszönjük szépen! További sok eladott terméket kívánok Önöknek.

Nóra: Időben megérkezett a termék és nagyon szép és hasznos ajándék lett. Köszönöm a gyors postázást és választ.

Additional information

Weight500 g
Dimensions22 × 18 × 5 cm
Méret

A5

Oszd meg a tapasztalatod másokkal a termékkel kapcsolatban


Zsolt
2 years 10 months óta

Nagyon hasznos és igényes napló. Ajánlom!